MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Telefonbokning & Jour/akutbokningar

Sverige 08-414 000 14

E-Mail: Info@Busskompaniet.se

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Busskompaniet gör dina utflykter med hjärta & engagemang


Hos oss kan ni boka och hyra buss med chaufför för alla sorters resor och utflykter. Från dagsturer till övernattningar och skräddarsydda resor. Vi tar er dit ni önskar med toppmoderna och säkra bussar. Företag, föreningar, organisationer, församlingar, skolklasser och privatpersoner, varmt välkomna med er bokning. 

Det finns många situationer som kräver att en stor mängd människor behöver förflytta sig tillsammans till ett gemensamt mål. Kanske är det så att hela avdelningen på kontoret ska iväg på en spännande konferens? Då underlättar det väsentligt att hyra en buss för konferens som tar alla dit tillsammans. Detta ger er bättre kontroll över tiden, resan och ni kan även passa på att gå igenom  strategier, planer och så vidare sinsemellan under färden dit. Att hyra buss för pensionärsföreningen är också smidigt för spännande dagsturer för att kanske upptäcka nya platser.

Hyr Buss för utflykter

Vårt mål att alltid se till att ni har det så bra som möjligt i våra bussar. Vi har bussar som kan ta upp till 60 personer och de körs alltid av erfarna och kunniga chaufförer. Inne i bussen har ni tillgång till många bekvämligheter såsom, WiFi, fällbara stolar med fotstöd, videoanläggning, toalett och mycket mer.

Vill ni ha förslag på spännande utflykter? Eller har du några specifika önskemål?

Kontakta oss, så tar vi fram en lösning anpassad för dig.

Slappna av och njut av resan