MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Telefonbokning & Jour/akutbokningar

Sverige 08-414 000 14

E-Mail: Info@Busskompaniet.se

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Busskompaniet kör bröllopstransporter med era gäster till bröllopet!


Slipp stressen och njut

Att arrangera bröllop, fester och tillställningar är roligt, men det kan bli stressande att hålla reda på alla detaljer så som transporter. Vi på Busskompaniet hjälper dig så du slipper oroa dig. Bokar du bröllopstransporter med oss kan du känna dig lugn, släppa stressen och luta dig tillbaka. Du berättar helt enkelt antalet personer som ska resa vart ni önskar åka och vid vilken tidpunkt. När den stora dagen kommer håller vi tiden och kör dig och dina gäster tryggt och bekvämt till din valda destination.

Vi ser till att ni och era gäster kommer till och från bröllopet på ett lite trevligare sätt tillsammans i bussen. Busskompaniet kör dina gäster mellan kyrkan och festen eller vart ni önskar. Res med Sveriges hjärtligaste bussbolag.

Vi ser fram mot att få köra era gäster till bröllopet!

Planerar ni en möhippa eller en svensexa och vill ha ett smidigt sätt att transportera er mellan roliga aktiviteter ska ni givetvis höra av er till oss. Att åka gemensamt i en buss är både smidigt, roligt och ett bra sätt att hålla ihop gruppen och njuta av stunden ni transporterar er tillsammans.