MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Telefonbokning & Jour/akutbokningar

Sverige 08-414 000 14

E-Mail: Info@Busskompaniet.se

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Det är tillsammans med bra människor som vi skapar minnesvärda upplevelser för våra gäster


Anordna er nästa gruppresa med oss på busskompaniet. Med Busskompaniet får ni nya infallsvinklar och kreativa idéer till er organisation. Kombinera er gruppresa med spännande aktiviteter samt njut av allt det goda som Busskompaniet har att erbjuda. Vi har arrangerat gruppresor till för små och stora grupper.  Vi kan arrangera så just eran gruppresa blir perfekt. Kontakta Busskompaniet så kan vi ta fram ett med ett förslag som är anpassat till era förutsättningar och behov. 
Välkommen att kontakta oss idag så tar vi fram ett förslag!

Våra gruppresor passar perfekt för er som:

  • Reser i en grupp med 10 personer eller fler
  • Vill ha möjlighet att abonnera en egen buss
  • Önskar en skräddarsydd resa
  • Vill resa i moderna, bekväma och miljövänliga bussar

Gruppresor till Kokpunkten, Fjällen eller Ullared över dagen – nära och enkelt

Passa på att boka klassens skidresa inför sportlovet. Vi kan hjälpa er att arrangera dagsresor till och från närbelägna skidorter som exempelvis Romme eller Kungsberget. Dessa resor är inklusive buss och liftkort, men givetvis kan vi erbjuda anpassade lösningar enligt era önskemål.

Följ med till shoppingparadiset i Ullared! Vi besöker Gekås och får möjlighet till fördelaktiga inköp. Vi har ca 5 timmar till förfogande för shopping. Under dit- och hemresa gör vi en kort paus

Nästa destination – vart du vill

Svårt att bestämma dig? Vi erbjuder hjälp med att hitta inriktningen på din resa, sen tar vi er till destinationen. Busskompaniet har hjälper semestersugna familjer, idrottsföreningar så väl som konferensinriktade företag, att hitta rätt med sina bussresor. Vi har koll på svenska smultronställen, idrottsanläggningar och dem bästa konferensanläggningarna vilket garanterar att din resa får det där lilla extra. Dessutom har vi många spännande resepaket att välja mellan. Gör som många nöjda resenärer – boka din bussresa med oss.

Slappna av och njut av resan!