MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Telefonbokning & Jour/akutbokningar

Sverige 08-414 000 14

E-Mail: Info@Busskompaniet.se

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Hyr buss, bättre lagsammanhållning & roligare sätt att resa


Ska ert lag eller klubben på en bortamatch, turnering eller kanske träningsläger är det praktiskt att gemensamt åka i en bekväm buss med gott om utrymme för utrustning och väskor.

Vi arrangerar bussresor till lag och idrottsföreningar över hela Sverige, oavsett vilken storlek på grupp eller typ av idrottsverksamhet ni bedriver så är det ofta mer förmånligt och framförallt miljömässigt klimatsmart att åka buss än flera personbilar. Ni delar resan tillsammans och når er destination bekvämt och säkert – Åker ni med Busskompaniet är ni laddade för seger när ni når destinationen.

Därför är vi ett förstaval till idrottsklubbar & föreningar:

  • Hög komfort och säkra transporter i hela Sverige
  • Snabb bokning
  • Helt anpassade resor efter behov
  • Flexibel & hör servicenivå
  • Busskompaniet gillar barn och vi brinner extra för idrott

Vi ser till att samtliga klubbar och lag ska känna sig bekväma och trygga på sina resor.

Det är alltid roligare att resa i “samlad trupp” som ett lag till ett idrottsevenemang eller läger. Och för att sätta pricken över i:et kan du “stripa” bussen med t.ex din klubbs färger, logga eller annat som passar det givna tillfället. Att resa med stil fick precis en ny innebörd.

Vill du ha ett kostnadsförslag för att stripa era bussar? Eller vill du veta mer om att hyra buss till din tex fotbollscup, hockeyläger eller basketturnering?

Kontakta oss så berättar vi mer.