MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Telefonbokning & Jour/akutbokningar

Sverige 08-414 000 14

E-Mail: Info@Busskompaniet.se

Bokningsvillkor

Vi har samlat allt du behöver veta kring bussbokning på en sida.

Busskompaniet erbjuder moderna bussar för såväl långa Europaresor som korta transfers!


Busskompaniet logotyp

Busskompaniet finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med moderna bussar i alla storlekar och utföranden kan vi genomföra din transport efter alla önskemål.

Busskompaniet är ett företag med säte i Stockholm. Busskompaniet grundades av Peter och Richard och är bussigaste bussfirman inom bussbranschen. Idag har vi moderna turistbussar och vi kör både beställningstrafik och arrangerade resor.

Vår målsättning har alltid varit kvalitet, hjärta och engagemang både vad gäller bussen, chauffören och allt runt omkring resan. Företagets målsättningar & visioner gör att vi vågar sticka ut hakan och säga att vi lyckats med det. För oss är varje kund lika viktig.

Vår förhoppning är att du genom att ”klicka runt” på vår hemsida ska få en liten presentation av företaget och att du sedan tar kontakt med oss så att vi kan ut och åka buss ihop.

Våra kunder är bland annat kongressarrangörer, kryssningsagenter, turoperatörer, företag, resebyråer, idrottsföreningar, kommuner, skolor samt privatpersoner.

Våra bussar på Busskompaniet

Moderna Turistbussar

Våra bussar består av helturistbussar av senare årsmodeller.
Vad säkerheten beträffar är alla fordon utrustade med säkerhetsbälten på alla platser samt alkolås. Vi har som standard Wi-Fi ombord och laddningsuttag med 220 volt vid många säten för PC och telefon/surfplatta.

Personal/Kompetens och utbildning

Vi betraktar företagets medarbetare som våra ambassadörer. Samtliga anställda förare innehar giltigt busskörkort och yrkesförarkompetensbevis för att få jobba hos oss. Våra chaufförer vet hur viktigt det är att göra sitt bästa för att du som kund skall få de tjänster som du önskar på ett trevligt och korrekt sätt.

Vi letar alltid efter nya stjärnor att ratta våra bussar!
Är du yrkeschaufför och söker uppdrag, hör av dig till oss på Info@Busskompaniet.se eller 08-414 000 14